Травень!

Ольга Красношлык


Травень різнобарвний буяє навкруги,
Дерева, мов на свято, гарне вбрання одягли,
Вишеньки, як наречені, у білих платтях стоять,
Тюльпани червоні, мов жар на сонці палахкотять.

Каштани могутні, величні, зелені,
Як стражі у ряд стоять,
Білими свічками віти їх покрились,
Радують наш зір, серце пламенять.

В травні завжди ми святкуємо,
Великий Перемоги день,
Спасибі воїнам, що захистили нашу землю,
У пам’яті народній остались по сей день.