Легенький сум - то ще не смуток...

Сергей Рубанский
Легенький сум - то ще не смуток...
Дивлюсь у весну крізь вікно.
Тобі дарую поцілунок
Неначе вперше, так давно.

Уже бузок навкруг квіткує,
Стоять у зелені гаї.
Весна навкруг  уже панує -
В саду співають солов'ї.

Вже сіються навкруг кульбаби,
Уже летить з тополі пух.
І кумкають в болоті жаби,
Ловлячи язиками мух.

І сонце дужче припікає,
Заколосилися жита...
Все далі й далі відступають
Моєї юності літа.

              07.05.2017