Перед Хайямом я не знiтився б, мабуть...

Творческая Лаборатория Рубаи
(Володимир КИРИЛЕНКО)

Перед Хайямом я не знітився б, мабуть, –
Бо в рубаї пізнав і форму я, і суть.
Не зашарівся би од сорому за слово, –
Бо не пишу про те, чого не зміг збагнуть.