Пасхальна молытва идучого

Василий Бойченко
Господы, просты его прыдурка,
Бисив сын, нэ зае, що творыть.
З рожи обвалылась штукатурка
Дэсь свэрбыть, дэ геморой болыть.

Кажуть вин сегодни пидкаблучнык,
Можэ буты, алэ можэ й ни.
Можэ буты вин лышэ пидручный,
Виконавэць «звиря» на Зэмли.

Вичный бий миж свитлом и миж тьмою,
Вичный бий Отца и Сатаны.
Вин прыйшов щоб пидминыть собою
И Хрыста и Бога на Зэмли.

Вин прыйшов и Я прыйшов однако,
Бо душа за Зэмлю цю болыть.
Я прыйшов щоб бисова собака
Нэ змогла в крови всих потопыть.


г.Донецк        2008 год