Щасття кожно митт

Александр Соседка
Тихо так… собачий ґвалт… стелиться луною.
Щось боюся мої друзі коїться зі мною.
Чи то може вже роки ,…заважають спати,
Чи то долею моєю,… починають грати.

Але я не відчуваю дискомфорт у  собі,
Коли навіть то лукавий, щось зімною робить.
Прожену паскудні думки… с голови… до дідька,
Тож його  хай докучають всі проблеми гидкі.

Встав із ліжка …та пішов …на нічне подвір’я,
А там пух летить з дерев , як пташине пір’я.
Зірки сяють в небесах, соловей щебече,
Він свою кохану птаху,… до гніздечка кличе.

Оденоке цуценя  ,…скіглить-завиває
Свою долю ланцюжкову,  мабудь проклинає.
Постояв я на подвір’ї,..  подививсь на небо
Все навколо так чудово.Щож мені ще треба?

Навкруги усе так пахне… і повітря свіже,
А навколо така тиша ,..що по слуху ріже.
Зрозумів за стільки років.  Яяяя найщасливііііший!
Та й  навколо мене  люди самі найдобріші.

Та не шкода ,що не зміг,… зі смаком поспати,
Бо не хочеться  й хвилинки… задарма втрачати.
Скільки ще я маю часу,… для життя земного?
Не відомо то нікому ,…лише тільки Богу.
Сосєдка О.Д.                11.05.2017 р.