До дня матерi

Лидия Ковтун
Ваше тепло, турботи,
 ніжність материнська,
а ще всі ночі, що не мали сну,
і рідний погляд,
розумінням що іскриться,
 й обличчя, що таїть усмішку чарівну... Все це люблю,
Все це дорожче
за скарби усього світу!
Це скажуть Вам всі Ваші діти.