Я повернуся

Ольга Гала
Я повернуся, чуєш, тільки жди!
Я повернуся вранці з журавлями.
В квітневі наші зоряні сади,
Наповню ранок новими піснями.
Прийду під вікна, сяду на траві,
Чекатиму тебе, неначе долю!
А грішні мрії в мене в голові,
Мов птахи будуть рватися на волю.

Я повернуся! Лиш, благаю, жди!
Я повернуся восени з дощами
У яблуневі, зоряні сади.
У вікна буду стукати ночами.
І ніжністю наповниться твій сон,
І ти спокійно спатимеш до ранку,
А я з дощем в мінорний унісон
Співатиму пісні, аж до світанку.

Ти лиш чекай! Ти віри не втрачай!
Ти виглядай мене – я повернуся
У наш маленький затишний розмай.
Я прилечу! Ти чуєш?! Я клянуся...