Береза похилилася!

Ольга Красношлык
Береза похилилася від вітру,
Схиляючись до клена на плече
І шепотить, як тяжко буде жити,
Як вітер буревії принесе.

Клен росте гордий і красивий,
Розкинувши віти навкруги:
- «Не плач ти, сестро, не журися,
У двох ми вистоїм завжди».