Поговори з мною

Ольга Гала
Поговори зі мною, хоч хвилину.
Не поспішай за мріями. Зажди!
Хай час летить у вічність безупинно,
А ти побудь ще трішечки. Не йди!

Ти говори що-небудь, не спиняйся!
А спинишся – то в очі зазирни,
В них потони, а хочеш – закохайся,
І свої мрії на мені спини.

А ні..Ти знаєш, Бога все ж благаю
Щасливу долю вислати до ніг,
Ту світлу, чесну, що веде до раю,
І янгола як долі оберіг.

Поговори зі мною аж до ранку.
Проговори зі мною все життя!
Є дві дороги в нас від цього ганку:
У різні боки,й в спільне майбуття.