Депутати. тварини чекають... гумореска

Валерий Сентюрин
Як  гадаєш,  чого  депутати
Так  не  поспішають,
І  закон  про  захист  тварин
Вже  рік  не  приймають

А  тварини  беззахисні
Думають-гадають,
Чого  ж  люди  ті  поважні
Їх  не  захищають

А  оті  люди  поважні
Справу  свою  знають,
В  свою  чергу,  та  хоча  б  що,
Від  тварин  чекають

А  раз  дурні  волохаті
Хабар  не  несуть-
Депутати  а  не  мелють,
А  і  не  кують