Скажи менi...

Григоренко Павел Глазков
Я сьогодні поховав, дівчину свою
В її дім потрапив снаряд...
Я біля її могили, з квітами стою
І сльози з моїх очей, мовби град...


Скажи мені, навіщо ти прийшла... війна
Скажи мені, скажи... мені, скажи...
Ти була одна, а потім ще... й друга
З України... я благаю тебе, піди...


Як жаль, скільки забрала ти життів
Скажи, коли ти вже нап'єшся крові
Скільки, ще буде тих жахливих днів
В яких, ти руйнуєш наші долі...

Коли, в цьому світі настане Мир
Коли, перестануть нас вбивати...
Вони, знову сміття в ефір
А ми, хочемо спокійно спати...


Скажи мені, навіщо ти прийшла... війна
Скажи мені, скажи... мені, скажи...
Ти була одна, а потім ще... й друга
З України... я благаю тебе, піди...

                ( Святославу Вакарчуку )

27 Березня 2017   23:53