Не тривож, музико, душу

Владимир Ольховой
Не тривож, музико, душу,
Почуття мої приспи…
Покохав я кралю дуже -
Біль чекання притупи.

Грай веселу, щоб забувся,
Щоб блукав в степах чужих
В час минулий щоб вернувся,
Шквал жадання щоб притих.

Боже правий, що ж я прошу?
Та це ж гріх - губить любов!
Бог дає по силі ношу -
В серці буде її схов.

В глибині хай серце гріє,
Бо без неї світ блідий.
Як вогонь хай пломеніє,
Буду нею, як хмільний.

Дав Господь таку нам долю -
Вже змирились ми давно.
Почуття завдали болю,
А любов - п'янке вино!

Вірш присв'ячую, Л. Лабінцевой

Владимир Ольховой. 15 Мая 2017.