Спаткаць каханага...

Мария Хрусталёва-Перчик
Ведаю, што гэта немажліва
І... Чакаю... Цуда?.. Ці... Маны?
Тыдні і гады ляцяць імкліва...
Супярэчнасці ў жыцці адны...

Цуд - зблудзіў... Маны - ажно задужа...
Адзіноты сум мяне адужаў...

                15.05.2017г.