Середня вага нардепа

Олександр Мачула
Скільки важити повинен в Раді депутат? –
поцікавився недавно у Миколи брат.
Той потилицю почухав, – Кілограм, два, три…
Брат йому, – Упав ти з дуба? З самої гори?!
– Ти дослухай, любий брате, не перебивай.
Дай закінчити, Кіндрате, це ж іще не край.
Бо вважай у Раді нині лише вороги.
Як не віриш – урну й попіл постав на ваги!

16.05.2016