Сумно...

Ольга Бурковская-Синцова
На небі час зірок.На серці-сумно.
Ледь тихий шелест листя за вікном.
А від думок у голові-так шумно,
Заснути неможливо вже давно.

І спогади,як лезо ріжуть душу,
Куди від них сховатися,втікти?
 Мабуть, з ними боротися я мушу...
 В бою невидимім себе перемогти.