Комусь, можливо, це байдуже...

Светланка Шишкина
Комусь, можливо, це байдуже
І він не стане сумувати.
Шкодую, український друже,
Що ти не зможеш написати.
Твою сторінку залишаю
В своїх я друзях назавжди,
Повернення твого чекаю
І вірю - повернешся ти.
І ми продовжимо розмову,
Немов  нічого не було
І буде мир в країні знову,
Бо зла сильніше є добро.


                17.05.2017