Про журбу гумореска

Валерий Сентюрин
Зустрілися  два старих  друга
І  один  пита:
-Як  справи  твої,  друзяка,
Як  жінка  твоя

Похвалитись,  друг  мій,  нічим,
Бо  кепські  діла,
Дві  неділі  як  дружина
Від  мене  пішла

Ти  не  перший,  не  останній
Зараз  в  бар  підем,
І  горілкою,  зверху  пивом
Журбу  ту  зальєм

Не  піду,  бо  щось  не  тягне
Що,  грошей  нема,
Ні,  грошей  повні  кишені
А  журби  нема