Рай на Украiнi

Алёна Костина
        Про відключення російських сайтів

Тепер вже Україна заживе!
Співатиме на ній і безголосий!
Уже не буде брати за живе,
Що москалям, щось знову удалося.
Петро такий розумний чоловік...
Налагодить за тиждень всі провали.
Назад! У кам'яний вертайте вік,
Де славні укри славу здобували!
І буде панувати ТСН!
Земля розквітне, стане просто раєм!
Де Україна є понад усе!
Нікого в світі більше і немає!

Згасити світло! Краще у пітьмі!
Так не підгледять де і хто блукає!
Гей, Україно, ще не вмерла, ні?
А то почулось, наче хтось гикає.