Не перестайе дивувати

Олександр Мачула
Не перестає дивувати

Я думав, що мене подивувати
у цім житті не можна вже нічим.
Чому ж учила, синку, тебе мати?
Та й батько теж, бо я все ж не вітчим…
Де бачив, щоб картоплю у кожусі
(ну, чистить може часу не хватило),
про що відомо діду і бабусі,
не позривавши паростки варили?!.

17.05.2017