Параф яни

Александр Соседка
Із вірою до храму  ідуть парафіяни,
Болить душа у когось ,чи радісно на ній.
Одягнений заможньо хтось ,чи то в одежі рваній
До Бога кожен молиться ,..для себе ,…для рідні.

Хтось слухає молитву ,стоїть ,…не похитнеться
Із Богом розмовляє у думках.
А  хтось обходить образи і слізно до них жметься,
А свічка за них плаче у руках.

Одні стоять бубнять ,розводять теревені,
Бо за язик їх смика сатана.
А є такі ,що зляться ,..неначе навіжені,
Над їхньою душею глузує чортівня.

Але у Божім  храмі для кожного є місце
І кожна з молитов, до Бога долетить.
У  вірі хрестиянській, є непохитний принцип,
Приймай ті поучЕння ,що Бог нам говорить.
Сосєдка О.Д.                17.05.2017 р.