Ода Под ллю

Светлана Маярчак Крыжановская
ОДА ПОДІЛЛЮ

Радість й сум змішалися в душі,
Коктейль зі спогадів сьогодні споживаю,
Дивуюсь вкотре я твоїй красі
До тебе, краю рідний, повертаю!

Серпантином стелиться дорога,
Потопають в зелені хати,
Досконалість істинно від Бога,
Бо не стріти більшої краси!

Стільки вже митців тут побувало,
Щоб зафільмувати цей пейзаж
Він неначе пензлика забава -
Неймовірний за вікном окрас!

По твоїх стежинках я ходила
І зростала на твоЇй землі.
Тут була сумна я і щаслива,
Дорога сяя земля мені!

17.05.2017

Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький.