Зимовий...

Ольга Красношлык
      Зимовий ліс!

Зранку летять сніжинки,
У небі пливуть хмаринки,
Снігом землю запорошує Зима.
Знову побіліло все навколо.

Господиня Метелиця
Вступила в свої права.
Зимовий ліс шепоче таємниче,
Звірятка поховалися в снігу.

Ведмідь в барлозі спить,
Білка в дуплі сидить,
Один пучаг кричить: “Пугу-пугу!”.
Вовк-сіроманець бігає по лісі,

Весь день шукає здобичі собі.
Лисиця слідом за зайцем
Ганяється, а зайчик від
Них ховається та посміхається.