Зимно серед Весни!

Ольга Красношлык
Холодом повіяло на дворі,
Сніжинки прилетіли з вишини,
Зелені листочки засмутились,
Зимно стало серед Весни.

Травичка тоненька зеленіє,
Тюльпан ніби вогник горить,
Все снігом враз покрилось,
Завмерло здивовано на мить.

Весняний вітерець прилетів,
Хмарки розвіяв, сніжинки поздував,
На  небі сонечко засміялося,
Природа з ним привіталася.