Сварливим

Олександр Мачула
Якщо ти сварки все шукаєш,
щоб плюнути в обличчя,
у чорне біле одягаєш,
шукаєш протиріччя,
якщо тобі в ранкову пору
заліз вже біс й в „макітру“ –
то вилізь на високу гору
та й плюйся…
проти вітру.

19.05.2017