Я десь колись жила тут на Землi

Васютович -Большакова Валентина
-Я десь колись жила тут на Землі,
І як тепер, тоді гриміли грози,
І спочивало сонце у ночі,
І падали на землю дощі – роси…

Душа, мандруючи летіла від Землі,
По траєкторії, спланованого часом,
Щоб побувати там де світ зорі,
Де промені любові зігрівають разом.

Де терні й зло  зникають  по путі
І зранена душа  тут спочиває,
Щоб знову повернутись до Землі,
І скласти іспит на життя, яке навчає!