На хитрую задницу есть болт с винтом

Олександр Мачула
На хитру дупу є болт з ґвинтом

І тигра кинули до клітки,
тепер він плаче як Табакі.
Хоча юхло все ж не лебідка,
але й Шер-Хан в глибокій…
де заслужив.

19.05.2017