Кохайте краще злих

Олександр Мачула
(пам’яті Володимира Пасічника)

Кохайте злих – в них менше фальші,
ніж в лицемірних добряках.
Хоча їх душі і не в замші,
але й не ходять в сіряках.

Кохайте краще злих, ніж підлих –
вони не зрадять, не здадуть.
І буде менше мрій загиблих,
і до петлі не доведуть…

травень 2017