То не про тебе...

Наталья Бидненко
Ти не чіпай моє кохання,
Не приміряй його до себе.
Мої плачі всі і зітхання –
То не про тебе, не про тебе.

Коли, наповнена журбою,
Таїться ніч навколо хати –
То не з тобою, не з тобою
Я хочу ранок зустрічати.

Душа прокинулася зрання
І замерзає просто неба…
Не приміряй моє кохання –
То не про тебе, не про тебе.