Рядок у вiрш

Наталья Бидненко
 
Рядок у вірш. І викиди емоцій,
Бо ти десь є. А може, вже нема.
Та спомини живуть у кожнім кроці…
Це мій екзамен – нинішня зима.

Рядок у вірш. І три рядки у душу,
Що рвуть її на болісні шматки.
Згорнути час. Діждатись кригорушу
І ціле поділити на частки.

Рядок у вірш. А все майбутнє – сутінь.
То крик, то шепіт, то запізній крок.
Ти БУВ чи Є – питання не по суті…
Це пам’яті невивчений урок.