Добрий ранок, моя мила

Владимир Голубятников
Добрий Ранок, у віконце
Вже дев'ята без п'яти
За вікном похмуре сонцє
Майже також в голові

Я кохаю тебе, люба,
Тай кохатиму завжди
Кожен ранок Добрим буде,
Якщо поряд будеш
ТИ!!!

Щоранку три тижні,
Прокинучись в ліжку,
Дивлюся навколо себе

А поряд у ліжку
Вже майже три тижні
Немає зі мною тебе...

Щодня прокидаючись
Та й з кавой не кваплячись,
Сніданок не готую я.

Від мЕне не скрилося,
Що чимось накрилося
Сумісне з тобою життя.

Добрий ранок, Мила Моя
Уяви собі, раптОм:

Ти прокинулась, а поряд
Чашка кави з молоком...

Прокидайся, Моя Мила,
Злі залиш у сні думки.

В Світі тільки Ти, Єдина!
Ти - мій Всесвіт...
Тільки ти!!!