До Марусi Чурай

Богдана Рудченко
Важкі слова, коли вони мовчать,
А тут, в поемі, слово заговорить,
Бо знала Ліна з чого їх почать,
Бо голос України з нею вторить,
Розказує історію страшну,
Що у кутку, мов мишка заховалась,
Історія про дівчину-красу
Що так невдало й сильно  закохалась.