Нумо браття!

Виктор Ольховский 2
Вільна нація від Бога -то таке надбання,
Що потрібно захищати від чужого дбання.
Хай піклуються де інде, там де слабші духом,
Немічні та "інваліди". Геть з країни мухой!
Геть сторонні й "австріяки" з нашої стодоли!
Нумо встаньмо, нумо браття, зробим свою долю!
Хай но вітер віє жваво, хай нам сонце світить,
Хай нас щастя колисає, бо ми правди діти!
Зробим все, щоб не журились діти та онуки!
Хай за нашим за зразком буде їм наука!



                2016г.