Св танок

Симоненко Олена
Подаруй мені цей світанок,
Та так щоб пішли від мене відчай та біль.
Щоб дивилась на горизонт вже с чистими думками,
І в очах промайнув той перший теплий світ.
Подаруй мені цей світанок,
я зустріну його гордо підняти обличья.
Мов зустріну рівного собі противника
який вмирає тільки частіше чім я!
Подаруй світанок мені сили,
щоб кожен день як поле бою,
зустрічати перепони.
Щоб вставати іди, бігти
До кращого
А краще завжди де я відчуваю твою світанок теплоту в душі