Душа тремтить

Галина Полищук Ярмульская
Буйний вітер свище сильно, дерева ламає,
Душа моя плаче гірко, серце розриває.
Віддала би серце своє, за всю Україну,
Щоби люди не гинули у лиху годину.

Душа тремтить і дуже плаче,
Ножем неначе ріже кат.
Навіщо так знущатись над народом,
Масонам, що вбивають нас.

Усіх не перебить вам українців,
Усім не перекрити кислород.
Є ще багато Божих патріотів,
Які ще дбають про народ.

Молитва Божа дуже сильна,
Ми слізьми, кровью змиємо гріхи.
Ви на землі своє вже получили,
У царстві тьми, чекає на вас ад!

Ведуть безбожники всіх українців,
Кровавим шляхом, до пекла у пітьму.
Та совість ви свою згубили,
Кровавим пасторам не буде  місця у Раю.