Кафе на перехрестi трьох дорiг

Олександр Мачула
Як їхати на південь з Павлограда
і обминати славний Кривий Ріг,
на вас чекає все ж якась розрада –
кафе на перехресті трьох доріг.

Хоча це й жарт, та дрібка правди в ньому.
Ви зупиніться й станьте на поріг,
і враз себе відчуєте як вдома –
в кафе на перехресті трьох доріг.

Тут все добротно зроблено і чисто,
а над дверима свіжий оберіг –
вінок із польових квіток барвистих
в кафе на перехресті трьох доріг.

Господарі тут чемні і привітні,
а скатертини – ніби білий сніг.
Комфортно тут і молодим, і літнім,
в кафе на перехресті трьох доріг.

Вас пригостять усім, чим забажаєш,
і навіть подадуть смачний пиріг.
Тут тілом і душею спочиваєш,
в кафе на перехресті трьох доріг.

І де по світу вже не роз’їжджаєш,
та в серці назавжди його зберіг.
Заїдеш при нагоді, точно знаєш,
в кафе на перехресті трьох доріг!

21.05.2017