Вiра, надiя, любов

Олександр Мачула
Буває все: скінчилося кохання,
померла дорога тобі людина,
образив хтось, замучили вагання –
тяжка настала у житті година.
Та вірити й надіятись потрібно,
іти вперед, а не лягти й тужити.
Хай сніг і вітер, й серце б'ється дрібно...
А як без сподівань в цім світі жити?!
Бо без надії неможливо жити!
Без віри в білім світі не прожити!
В душі розквітнуть ще любові квіти!

21.05.2017