31 серпня

Анатолий Опанасюк
А під Радою, да під Радою
Кров рікою знову тече
Пахне зрадою, там під Радою
І гранатами хтось пече
 
Хлопці міцнії, м’язи сильнії
Прапорами вміють махати
І на «мирний протест» з стрілялками
У карманах ідуть стояти.
 
Ох же хлопчики, йой же братики
Вас на зміну чекають ті
Хто вже рік на війні, хто солдатики
Поки ви тут живете в лайні.
 
Ох під Радою, смерть під Радою
Кров під Радою знов тече
Україна на сході під «градами»
А комусь смертей хочеться ще..

2015