Запитання

Олександр Мачула
Ти все ізраїльське постиш
і за єврейським тужиш.
За море думкою летиш
й звізді Давида служиш.
Змінив національність ти,
євреєм ставши нині.
Що роблять ось такі кроти
ще й досі в Україні?!.

21.05.2017