Кехцавор мардканц

Ваграм Назарян
Чем сирел ербек кехцавор мардканц
Ателем нранц инчпес тшнамус
Ербен нуйниск тшнамусем hаргел
Кехцаворн индзаниц, hарганк чи тесел
Мардканц кехцавор, ес чем hандужум!
Ересит жптумен, hето банбасум
Енкер, hареван, нуйниск барекам
Болори мечел, кехцаворнер кан
Айнписи кахцр хоскерен асум
Карцес бераниц, мехре цорум
Асумен ипрев, кангнацен кохкит
Иск hето hарвцумен данаков мечкит
Айдписи мардик, ли ен мишт кехтов
Хосумен нранк чишт оци лезвов
Карцес те нранк иренц мор крцкиц
Кехц катен керел, кехцен мецацел
Кехцавор мардик, тарбер ев тарбер
Ми порцек тохерес тохнел антарбер
Мер покр азги Покрик Банастехц
Воч бари камецох, барекамнери меч.