Ще на факт

Олександр Мачула
Твій чоловік за молодими біга, –
говорить жінка подрузі своїй.
Сміється та і лиш плечима двига,
й спокійно так відповідає їй:
Як навіжений за авто літає
цуцман мій, молодий пітбуль,
та навіть як за колесо спіймає –
то ще не факт, що сяде вже й за руль!..

21.05.2017