Читаючи Шевченка

Олександр Мачула
Жиди Вкраїну бідну всю обсіли,
панують кляті, що й не продихнуть.
Деруть в три дорога, витягують всі жили,
і не бояться люд робочий сколихнуть.

Жиди у владі, у торгівлі, в управлінні
компаній, фабрик, всяких установ…
Пустили глибоко вони своє коріння
і наплодили різних настанов.

А все тому, що ті жиди затято
об’єднуються завше у кагал.
В них треба вчитись й нам перемагати,
та берегти палких емоцій шквал.

Організація – завжди велика сила,
гуртом, відомо, добре й батька бить.
Бо іудеї здавна навіть сина
готові в християнина рядить!

Одні віками Біблію писали,
вуздечку щоб накинуть на загал.
А інші також довго не дрімали –
творили "Маніфест" і "Капітал".

Поглянь, народе, глибше на проблему –
чому ми досі бідні, бо дурні?
Як говорив наш "вождь", а їхній Ленін,
бо віримо жидівській тій брехні!

22.05.2017