Стой далече от мен...

Антонина Димитрова -Болгария
Стой далече от мен
в бездуховните делници!
Не звъни! Не! Недей!
Не понасям полемики!
Нямам сили за теб!
Посивели са чувствата!
Недоволства, протест…
А след тях в мене пусто е.
Неразкъсан покой
подари ми! Мълчание!
Моя мрачен настрой
не наказвай с терзания!
Не изцеждай сълза
от следобеда, мътния!
Аз ще ти позвъня!
Ти дочакай до събота!
15.12.2016г.
Горски извор