Теплий Святитель Миколай

Александр Соседка
Святий Миколаю,дітей покровитель
І тих ,хто почав мандрувати.
Любові святої наставник та вчитель,
Посланець від Бога навчати.

Ми просимо тЕбе ,щоб зернятко дав нам
Від милості Божої крапельку.
Та найважливіше усім дітлахам,
Для кожного батька і матінку.

Хай милість твоя, молити у Бога
Здоров’я  й родинного затишку.
Щоб щастя і мир завжди у порога,
Дитячої мудрості з малечку

Як що у дорозі хтось раптом спіткнувся,
Соломки підкинь по під ноги.
Даруй розуміння,щоб кожний проснувся,
Як що почали рости роги.
Сосєдка О.Д.             22.05.2017 р.