Суцiльнi проблеми

Олександр Мачула
Усім відомо – істина в вині.
Коньяк – це благородство і шляхетність.
З горілкою пригоди лиш одні –
фальсифікати піднімають смертність.
В воді мікробів стільки, аж кишать!
Уважно вибирати треба дуже,
бо й самогонщики нерідко вже грішать.
То що сьогодні пити будем, друже?!

23.05.2017