Загадка гумореска

Валерий Сентюрин
Ось  є  молода жінка,
А  ось  є  коньяк,
Яка  ж  про  між  них  різниця?
Не  збагну  ніяк

Це  таку  чудну  загадку
Сусід  наш, дивак
Мимохідь,  вже  тиждень  тому
Мені  загадав

І  ось  голову  ломаю
Другий  тиждень  я
Кожну  ніч  сняться  секс-бомби
Й  пляшки  коньяка

А  відповідь  не  приходить
Піду,  мабуть  я
Діда  Якова  спитаю
Він  в  нас  голова

Дід,  вислухавши  умову,
Головой  кива,
Молодий  ще,  мені  каже,
Досвіду  нема

Не  ломай  голову,  слухай,
Що  скажу  тобі,
Чим  старіший  коньяк – тим  дорожчий,
Жінки  ж  - навпаки