Що можу дати я такiй, як ти

Олександр Мачула
Що можу дати я такій, як ти*

Що можу дати я такій як ти?
Можливо кілька днів палкого сексу,
годинку пристрасті опісля самоти
й хвилинки три такого політесу:

Твій внутрішній, не вигаданий, світ
мене цікавить навіть перш за все.
Я бачив різних за десятки літ:
в панчохах, босих, голих, на шосе…

Та зовнішня, природна красота –
лиш машкара чи новорічна маска,
бо всередині часто пустота
й за постіллю чомусь зникає казка…

Ти відповідь спочатку дай собі –
що саме все ж отримати хотіла.
Бо як тепер повірити тобі,
якщо вже й інших ти брехати вчила?!.

23.05.2017

* Коментар-відповідь на твір „А что ты можешь дать такой, как я?“ автора сайту „Клуб поезії“ Only god can judge me: http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=734587