Я б-ю в усi набати

Михаил Генсёр
Я б'ю в усі набати.
Почуйте мене всі!!!
Пора прийшла - карати,
Тих, хто віру вкрав
У нас, людей Землі.
Найважче, себе зупиняти,
Себе зупиняти у собі.
Доведені до краю, брате.
Й ким? Ставать до бою?
Кому це вигідно?
Й боротись з ким?
Мене ще зупинити можна.
Щоби не бив набат тривожно:
Я прагну правди і помсти.
Повинні всі відповісти.
На дибі вже себе тримать не сила.
Чи знайдеться правди сила,
Щоб мене зупинить зуміла?
Ще не пізно, але вже й не рано,
Щоб правдою закрити рану,
З якої біль струмить.
Мене ще можна зупинить.
Отож, почуйте. Право примініть.
Законом й правдою
Мене ще можна зупинить.
За Гірника Олексу,
За Стуса Василя,
Хочу, щоби воскресла
Правдою земля.