На душi, не спокiйно

Михаил Онищенко2
На  душі,  не  спокійно.

На  душі,  не  спокійно.  Чому?
Я  і  сам,  себе,  не  "пойму".
Ніби  все  кругом,  як  завжди,
Тільки  звідки  тривоги  сліди?..
Я  не  співаю  веселих  пісень,
Так  минає,  не  перший  вже  день.
Вже  й  кохана  підмітила  зміни,
У  моєму  настрої  переміни.
Можливо  мене  дістає  інтуїція,
І  її  не  влаштовує  моя  позиція.
Просто  плисти  собі,  за  течією,
Тихо  змирившись  з  роллю  своєю.
Запитань  немало,  а  рішень  нема,
Одні  лиш  думки  і  слова,  все  слова.
Мабуть  діяти  треба,  не  просто  чекати,
Тоді  відповідь  зможу  для  себе  дістати.

А  поки,  на  душі,  не  спокійно…

       10:05.24.05.2017.