Чудные сандали

Александра Шатилова
Мрія моя не літає.
Боїться сказати,
що ніколи не прощає
сорому і страху.

Що її лякає?
Може і не знаю!

Я ніколи не обходжу
своїми ногами
тої стежки вузької,
де тінь мрію закриває.

А ходжу я боса.
І сандаль не вимагаю.

Мрія, що не світить,
мрія, що хитає.
Марная надія
серце колихає!

Не дивись на мене.
Йди широкими шляхами!

І ніколи не спитаю…
Може ті сандалі
мали б що сказати
Думками-степами?

24 травня 2017