Частушки. пакахала 11

Микола-Стихоплёт
ЧАСТУШКИ. ПАКАХАЛА 11

Пакахала ухажора –
 Ён страшэнны быў абжора,
 Дзень і ноч ён толькі жраў
 і ка мне не прыставаў…

Пакахала моцна пана –
 Грошы валам у яго,
 Но не вышла з им рамана –
 Хрэн у пана о-го-го…

Пакахала пердуна
 Я учора з бадуна,
 Ён пярдзеў и я пярдзела –
 Пердуна я атимела...

 Пакахала я спарцмена
 И ядро кідаць пайшла,
 Я спарціўная Гілена –
 Як мянула – не знайшла…

Микола-стихоплёт 2017г